Wil je weten hoe je meer klanten aan je kunt binden met digitale ontwikkelingen? Neem contact op

Er zijn diverse manieren om met mij samen te werken:

De Community Academy – speciaal voor ambitieuze professionals, ondernemers en bedrijven

Vind jij het als ambitieuze professional of ondernemer lastig om je community te activeren?

Je community bloedt dood, het onderhouden van je community kost je (te) veel tijd en voor jouw gevoel levert het niets op. Mensen reageren amper, waardoor je het gevoel hebt dat jouw waarde niet gezien wordt. Dat is natuurlijk zonde!

Er is een manier hoe je dit kunt oplossen.

Met het We love communities programma word je een master in online communities. Het online programma bevat video’s, templates en een verrassend makkelijk We love communities 10-stappenplan. En heel veel voorbeelden, tips & tricks en geheimen uit de praktijk. Met mijn persoonlijke begeleiding leer je snel hoe je succesvol wordt met jouw online community.

Daardoor weten mensen jou en je bedrijf te vinden, krijg je fans en ambassadeurs die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, groeit je zichtbaarheid en trek je meer leden en (potentiele) klanten aan.

Ga naar www.welovecommunities.nl/academy voor meer informatie.

 

VIP-Community Strategiedag

Heb je geen duidelijke strategie en doe je maar wat? Boek deze VIP community strategie dag en loop aan het eind van de dag weg met een strategie waar je jaren mee vooruit kunt via www.welovecommunities.nl/vip.

Wil je eerst duidelijk krijgen waar je kansen en knelpunten zitten en of wij je daarbij kunnen helpen? Vraag een gratis strategie gesprek aan via www.welovecommunities.nl/gesprek.

Keynote spreker of masterclass

Zoek je een spreker op jouw evenement, congres of teambuildingsdag om een groep mensen te inspireren? Ik kom graag naar je toe! Ga voor meer info naar www.welovecommunities.nl/masterclass of neem contact met ons op via mail[at]welovecommunities.nl.

Op www.welovecommunities.nl staat de meest recente informatie over mijn projecten en manieren om samen te werken. Daarom raad ik je aan om naar die website te gaan. Contact opnemen kan ook via mail[at]welovecommunities.nl.

Connect met Maartje:

Liefs,
Maartje Blijleven

PS: nog even een korte bio over mij:

Maartje Blijleven is digital community expert, keynote-spreker en werkte voor o.a. Endemol, KLM en Heineken. Ze is founder van We love communities en helpt ondernemers en professionals om succesvol te zijn met hun online community. Op 24 september 2019 kwam haar boek uit. ‘We love communities’ steeg een maand voor verschijning binnen 3 dagen met stip naar nummer 1 in de Managementboek bestseller top 100. Waar het vervolgens 27 dagen aaneengesloten stond. Daar is het nu te bestellen. Voor iedereen die een goed idee voor een community heeft. Of als je je bestaande community nog succesvoller wilt maken.. Inclusief stappenplan en een online cursus.