Wil jij snel up-to-date zijn en beter voorbereid op veranderingen? Leer alleen wat relevant is in een persoonlijk opleidingsplan

Sta je aan de vooravond van een digitale transformatie maar weet je niet precies wat je kunt verwachten? Wil je geen omzet mislopen omdat je niet weet hoe je (potentiële) klanten via social media en online video bereikt? Of dat je goede ideeën afkeurt omdat je niet precies begrijpt hoe die nieuwe technologie werkt? Wil je graag in korte tijd volledig op de hoogte zijn van digital marketing en trends? Dan is mijn coaching iets voor jou.
Met de komst van social media, smartphones en innovatieve technologieën als robotisering, internet of things, mixed reality en big data zijn mensen zich anders gaan gedragen. De bekende “oude” manier van marketing, communicatie en reclame werkt niet meer. Steeds meer organisaties gaan een digitale transformatie door om duurzaam concurrentievoordeel te behouden. Dat begint met de digital mind-set van de directie. Goede inspiratiesessies, workshops en 1:1 digital coaching helpt bedrijven sneller te transformeren en beter voorbereid te zijn op toekomstige veranderingen. Mijn aanbod van strategisch denken gecombineerd met 19 jaar praktijkervaring is daarbij uniek.