Digital community expert en keynote spreker die ondernemers & professionals helpt om succesvol te zijn met hun (online) community

Maartje Blijleven (1979) is digital community expert en bouwt al sinds 2000 aan succesvolle online communities, onder andere met haar werk voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot en Schiphol. Als mede-oprichter van de communities IncludeNow. & WomenTalkTech weet ze hoe je een community begint en laat groeien. Met We love communities helpt ze ondernemende professionals en ondernemers om succesvol te zijn met hun eigen online community: voor verschillende bedrijven, mensen en doeleinden.

Maartje is veelgevraagd keynotespeaker, gastdocent aan Hogeschool Leiden en komt als digital community expert regelmatig in de media. Onder andere in vakmedia als Adformatie, Emerce en Nederlands MediaNieuws, maar ook op TV voor een breder publiek. Met online trainingen, 1:1 strategie-sessies, masterclasses, keynotespeeches en haar boek laat ze mensen stap-voor-stap zien hoe je een community begint en tot bloei brengt.

Honderden ondernemende professionals zijn door Maartje geholpen om succesvol te zijn met hun online community. Wil je ook met Maartje Blijleven werken, ga dan naar www.welovecommunities.nl.

Wil je gratis tips van Maartje? Laat je e-mailadres achter op www.welovecommunities.nl/gratis en download meteen de samenvatting van haar boek.

Connect met Maartje:

Highlights

  • Community strategie
  • Content & Social Media
  • Coaching directeuren op digitaal vlak
  • Management team internationaal
  • Digitale transformatie
  • Mobile & digital marketing