"Mijn manier van coachen is een feestje. Het geeft snel inzicht in essentiele digitale oplossingen en veel positieve energie."

Als digital marketingcommunicatie expert, oprichter van We love communities en mede-oprichter van IncludeNow. en WomenTalkTech, zie ik dat steeds meer bedrijven problemen hebben met het succesvol inzetten van communities om hun doelen te behalen. Ze weten simpelweg niet hoe. Ik ben ervan overtuigd dat communities nodig zijn voor de creatieve industrie om relevant te blijven en dat communities ons versterken. Daarom schrijf ik op dit moment een boek over digitale communities. Om anderen te helpen een succesvolle community op te zetten en te activeren met als doel een positieve bijdrage te leveren en hun bedrijf te laten groeien. Daarnaast werk ik als digital strateeg en geef ik directeuren digital coaching. 

Mijn omgeving omschrijft mij als energiek, inspirerend en daadkrachtig. Ik durf buiten de conventionele paden te denken en ben creatief in problemen oplossen. Daarnaast ben ik betrouwbaar, empatisch en een verbinder. Naast mijn werk word ik erg blij van motorrijden, dansen en kickboksen. Dat laatste heeft mij onverwacht veel geleerd over mezelf: hoe ik reageer op anderen, wat mijn strategie is en hoe ik mijn grenzen kan verleggen zonder erover heen te gaan. “Out of your comfort zone is where the magic begins”.

Met 18 jaar ervaring in ‘digital’ ken ik het digitale ecosysteem erg goed. Ik werk(te) voor onder andere KLM, Heineken, RTL, Peugeot, Nationale Postcode Loterij, Weborama en Schiphol. Als freelance digital strateeg ben ik goed op de hoogte van digitale trends en ontwikkelingen. Die kennis breng ik graag over in de vorm van inspiratiesessies, workshops en 1:1 coaching van directieleden en in strategie opdrachten. Mijn specialiteit is moeilijke innovatieve technologie uitleggen in begrijpelijke taal. Het liefst werk ik voor organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Highlights

  • Management team internationaal
  • Digitale transformatie
  • Mobile & digital marketing
  • Content & Social Media
  • Business development
  • Coaching directeuren op digitaal vlak